2011-2015 Yılı TBMM Başkanı Cemil Çiçek Amasya Üniversite Senatosu İle Akşam Yemeğinde Buluştu

2011-2015 yılı TBMM Başkanı ve halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği görevini sürdüren Cemil Çiçek, Amasya Üniversitesi tarafından onuruna düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

Akşam yemeğine Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Recep Kürkçü, Prof. Dr. Önder Duman Rektör Danışmanı Doç. Dr. Aytuğ Mermer Üzümlü, Genel Sekreter Duran Çuhadar’ın yanı sıra Üniversite Senatosu katıldı.

Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından coğrafi işareti alınmış yöresel yemeklerin sunulduğu menü beğeni topladı.

1 (1)

2 (1)