2020-2021 BAHAR DÖNEMİ EK SINAVLAR HAKKINDA

Üniversitemiz senatosunun aldığı 14/07/2021 tarih ve 2021/149 sayılı karar gereğince azami öğrenim süreleri (Azami öğrenim süresi ön lisans için 4 yıl) sonunda kayıtlı olduğu öğretim kurumundan mezun olabilmek için son sınıf öğrencilerine, başarısız oldukları ve devam koşulunu yerine getirdikleri bütün dersler için verilen ek sınavlar 2020-2021 Bahar Dönemi için, sınava girecek olan öğrencilere ödev verilmesi şeklinde yapılacaktır.

Ek Sınav hakkı bulunan öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Ek sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki dilekçeyi doldurarak en geç 8 Ağustos 2021 Pazar gününe kadar sosyal.myo@amasya.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru Dilekçesi

Ek Sınav hakkından yararlanacak öğrencilerimizin ödevlendirmeleri aşağıdaki takvim doğrultusunda yapılacaktır.

I.EK SINAV TARİHLERİ

Ödevlerin alınması ve teslimi

09-15 Ağustos 2021

II.EK SINAV TARİHLERİ

(I. Ek Sınavdan Başarısız Olanlar İçin)

Ödevlerin alınması ve teslimi

16-22 Ağustos 2021

Lütfen ödev almak için öğretim elemanlarının sizin ile irtibata geçmesini beklemeyiniz. Öğrencinin öğretim elemanları ile iletişime geçmesi esastır. Bu konuda sorumluluk öğrencinin kendisine aittir. Aşağıda öğretim elemanlarının kurumsal e-posta adresleri de paylaşılmıştır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II ve Yabancı Dil I – II ek sınav ödev dokümanları için UZEM ile irtibata geçiniz.

Derslerden sorumlu öğretim elemanlarına ilişkin bilgiler için tıklayınız.

Not: Listede kalmış olduğunuz dersi bulamamanız durumunda 0358 252 62 00 nolu telefon ile irtibata geçiniz.

Öğretim Elemanlarının kurumsal e-posta adresleri için tıklayınız.