Covid-19 tedbirleri kapsamında; 2020-2021 Güz Yarıyılında ara dönem stajlarının ödev olarak yapılmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda, 2018 ve öncesi girişli (kayıt dondurmuş olup geçen yıl başlayan ya da bu yıl başlayacaklar hariç) öğrencilerimizin 1(bir) stajının ödevlendirme şeklinde yapılması ve eğitim-öğretimde normal süresi devam eden öğrencilerin stajlarının daha sonraki dönemlerde yapmaları uygun görülmüştür.

Bu kapsamda ara dönem stajını yapacak olan öğrencilerimizin danışmanları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. Staj ödevlendirmeleri aşağıda belirtilen takvim çerçevesinde danışmanlar tarafından yapılacaktır.

Öğrencilere Ödevlerin Verilmesi (05 Ekim – 11 Ekim 2020)

Ödevlerin Teslim Edilmesi, Değerlendirilmesi ve Not Girişlerinin Yapılması
(12 Ekim – 13 Kasım 2020)

1- Ödev Şablonu (Staj ödevleri şablona uygun bir şekilde hazırlanması gerekmektedir)