Not: Atatürk İlkeleri ve İnkilapTarihi, Türk Dili, Yabancı Dil  ve Türk Dünyası Digital Vatandaşlığı arasınavları online olarak yapılacak olup sınav tarihlerini ve saatlerini UZEM üzerinden kontrol etmeniz önemlidir.

1. Öğrencilerin sınav esnasında Üniversite öğrenci kimlik kartını yanlarında bulundurmaları ve yapılacak kimlik kontrolünde ibraz etmeleri zorunludur.

2. Cep telefonu, telsiz vb. kopya aracı olarak nitendirilebilecek cihazlar sınav süresince tamamen kapalı konumda bulunmalı ve hiçbir şekilde kullanılmamalıdır. Görünür durumda olan telefonlar için kopya işlemi başlatılacaktır.

3. Sınav salonlarından ilk 15 dakika içerisinde çıkmak yasaktır.

4. Sınavların yapılacağı salon bilgileri, sınavdan önce ilan pano2'den duyurulacaktır.

5. Öğrenciler ilan edilen sınav salonunun dışında başka bir salonda sınava giremez.

AŞÇILIK PROGRAMI

BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI